Helmut slaat de spijker op zijn kop

Neem contact op

Hier huurt u Helmuts Klushulp voor in

Een klusjesman kunt u nodig hebben voor een grote diversiteit aan werkzaamheden. Soms begint het met schilderen en
eindigt het met een compleet nieuwe laminaatvloer of zelf een kunstgras gazon. Kortom, waar u ook een klusbedrijf voor nodig heeft: Helmut gaat aan de slag!

Huur ons in!

Kleine klussen in huis

Is het tijd voor een nieuwe vloer? Heeft u nieuw behang uitgekozen of kan uw woning en schilder beurt gebruiken of denkt u aan een maatwerk tafel of kast? Stuk voor stuk zaken waar u Helmuts Klushulp voor in kunt schakelen. Denk aan:

 • De aanschaf en het monteren van verlichting, foto’s en schilderijen.
 • Behang- en schilderwerk.
 • Laminaat leggen.
 • Monteren van (IKEA)meubels.
 • Maatwerk kasten en meubels.
 • Monteren van zonwering.
 • Diverse andere klussen in overleg.

 Schilderen & Behangen

Wilt u graag nieuw behang maar ziet u tegen het behangen op? Laat het Helmuts Klushulp doen. Van het verwijderen van oude lagen behang tot het glad maken van muren: wij klaren de complete klus, met een nieuwe en frisse uitstraling als eindresultaat.

Het houtwerk van uw woning vraagt om onderhoud. Dit is dan ook geen klus om over te slaan. Schilderen is niet alleen voor de uitstraling, maar ook belangrijk voor de bescherming van uw woning. Dankzij onze kennis en jarenlange ervaring weten wij uw huis perfect af te werken. Vanzelfsprekend met een prachtig resultaat als gevolg.

Een klusser of klusjesman voor hulp bij de verhuizing

Kunstgras

Binnekort kunnen we zeggen dat we trotse leverancier zijn van vele soorten kunstgras van topkwaliteit.

Ook toebehoren hiervan

we zullen dan ook foto's er op gaan zetten zodra dit rond is

Een klusser voor hulp bij het monteren van meubelen

Montage IKEA-meubelen

IKEA-meubelen zien er mooi uit en zijn betaalbaar, maar er zitten ook nadelen aan. U krijgt deze meubelen namelijk als bouwpakket mee. Heel handig voor het vervoer. Echter zijn er veel mensen die het in elkaar zetten van zo’n meubel een vervelende klus vinden of het geduld er niet voor hebben. U ook? Waarom laat u ons dan niet langskomen om de meubels te monteren?

Een klusjesman helpt bij de montage van zonwering

Montage van zonwering

Van de zon krijgen we een vrolijk en warm gevoel. Maar de zon binnenshuis ervaren we soms ook als hinderlijk. Bijvoorbeeld wanneer u televisie kijkt. Ook kan het binnenshuis erg warm worden doordat de zon op het glas staat. Heeft u de zon liever niet altijd in huis? Laat zonwering plaatsen. Informeer naar de mogelijkheden.

Trendy steigerhouten meubels en accessoires

Steigerhouten meubels en accessoires zijn de laatste jaren een trend. Deze treft u dan ook steeds vaker aan op terrassen, in tuinen en in interieurs. Steigerhout is favoriet door de mooie robuuste en stoer ogende uitstraling. Wij bieden diverse meubelen van steigerhout aan. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Tuinmeubels
 • Tafels
 • Hang- en bijzettafeltjes
 • Bloembakken
 • Kasten
Kies voor een van onze ontwerpen of draag een eigen design aan. Wij vervaardigen de meubels geheel naar uw wens. We kunnen het hout eventueel ook in een kleur beitsen. Alles wordt per bestelling op maat gemaakt, geen standaardproductie maar écht kwaliteit dus.
Maak nu een afspraak voor een (advies)gesprek. Wij adviseren u graag over de maten voor kamer, keuken, tuin, etc.
meubelrenovatie voor een nieuwe uitstraling

Meubelrenovatie

Uw favoriete stoel zit zó lekker, maar eigenlijk heeft hij zijn beste tijd wel gehad. Wegdoen? Nee, dat is geen optie. Tijd voor een renovatie van uw lievelingsmeubel. Ook dat kunt u uitbesteden aan Helmuts Klushulp.
Of bent u uitgekeken op uw keuken, tafel, kast of stoel, maar zijn ze eigenlijk nog te mooi om weg te doen? Wilt u uw interieur een opfrisser geven of is het aanzicht van uw meubels beschadigd? Blaas uw meubels nieuw leven in door ze bijvoorbeeld te voorzien van een nieuwe kleur.

Diverse plaat- en zetwerk Colorcoat

Plaat- en zetwerk Plastisol Colorcoat

Plastisol Colorcoat HPS 200 biedt talloze mogelijkheden. Wilt u ook van de voordelen van dit materiaal profiteren? Helmuts Klushulp levert Colorcoat plaat- en zetwerk aan zowel particulieren als bedrijven.

Een klusjesman of klushulp voor al uw klussen

Staat uw klus er niet bij?

Waarschijnlijk heeft u het inmiddels wel door: met de hulp van Helmut zijn de mogelijkheden eindeloos. Staat uw klus er niet bij? Neem contact op. Grote kans dat we u toch kunnen helpen. We werken namelijk ook samen met andere professionele partijen, bijvoorbeeld voor het leggen van kunstgras en bestrating.